Dec 07, 2021 · Ai gjendet edhe në bulmetore të ndryshme dhe konsiderohet si një ndër specialitetet më të mira e më të shëndetshme. Veçantia e këtij djathi është shija fantastike që ka, e cila qendron pikërisht tek procesi i përgatitjes. AgroWeb.org do t’ju mësojë më poshtë se si të përgatisni krejt lehtë djathin e napës në shtëpi.. "/>
co
os
uz